“Bufet Espanyol Moreda SLP, és una societat dedicada a l’exercici de l’advocacia l’administrador és José María Espanyol.”

Bufet Espanyol Moreda compta actualment amb tres despatxos oberts a Barcelona (any 2011), Sabadell (any 1999) i Mollet del Vallès (any 1996), està especialitzat en dret immobiliari, especialment en dret hipotecari i depuració d’actius i, en els últims anys, a causa de l’increment d’ocupacions il·legals d’habitatges, en judicis verbals, reclamant la recuperació d’habitatges. L’any 2011 va iniciar un procés de col·laboració amb el Bufet Pardo de Barcelona, ​​fundat el 1975 per don Juliol Pardo Padrós.

“Experiència”

Des de l’any 2000 treballa per a una important entitat bancària i el seu grup d’empreses el que ens ha permès poder recuperar 150 milions d’euros en procediments de reclamacions de quantitat durant aquest temps.

En els últims vint anys, ha tramitat més de deu mil expedients judicials tant execucions hipotecàries com depuració d’actius i recuperació d’habitatges ocupats. En els últims nou anys, Bufet Espanyol Moreda s’ha convertit en un dels despatxos d’advocats especialitzats en la depuració d’actius amb més de set mil actius depurats i tres mil procediments de desocupació d’habitatges de tot Espanya.

Aquests expedients judicials s’han tramitat, principalment en els jutjats de la província de Barcelona i a la resta de províncies catalanes i ja en menor mesura en la Comunitat Valenciana, Illes Balears, Aragó i Comunitat de Madrid.