– L’equip

Bufet Espanyol Moreda compta actualment amb tres persones en tasques administratives, 3 oficials i quatre lletrats i manté acords de col·laboració amb despatxos situats a Lleida, Tarragona, Girona i Madrid amb el que ens permet atendre diàriament judicis sense haver de sol·licitar la suspensió per coincidència d’assenyalaments.

– Els mitjans

Bufet Espanyol Moreda té els mitjans informàtics i personals per poder treballar els expedients judicials amb el programa de gestió intern del despatx com per poder fer-ho amb programes de gestió d’aquests expedients que puguin tenir el client.

– L’efectivitat

L’efectivitat provada de les actuacions professionals del despatx ve avalada per un programa de gestió d’expedients especialitzat que permet conèixer la informació i estat dels mateixos i traslladar aquest coneixement al client, garantit informació actualitzada diàriament.

José María Español

José María Español Moreda

El titular del despatx, José María Español, ha pronunciat recentment conferències al Col·legi d’Advocats de Granollers sobre la problemàtica de l’execució hipotecària i fa uns mesos a la Cadena Cope per valorar la llei 5/2018 per la qual s’ha reformat la llei d’enjudiciament civil, per tractar d’agilitar la desocupació d’habitatges de particulars.